Vliegen

Huisvliegen zijn ongetwijfeld één van de grootste plagen die zich voordoet tijdens de zomer. Deze insecten zijn drager van honderden ziektekiemen die ze gemakkelijk kunnen verspreiden door de manier waarop ze leven. Ze landen en wandelen tussen bedorven voedsel en andere stoffen zoals uitwerpselen en rottende dieren waarna ze neerstrijken op je net bereide avondeten.
Hoewel we er vanuit gaan dat de huisvlieg echt een vuil dier is, besteedt het eigenlijk een groot deel van zijn tijd aan zelfreiniging. Wanneer hij merkt dat zijn lichaam, ogen of voelsprieten vuil zijn, zal deze er alles aan doen om dit vuil zo snel mogelijk te verwijderen met behulp van de poten. Hij wrijft met zijn poten over het vuile gebied waardoor het vuil wordt verwijderd. Helaas houdt de vlieg geen rekening met de omgeving waar hij dit doet. Je kan je dus voorstellen wat er achterblijft nadat een vlieg is neergestreken op je ontbijttafel.

Als je ondanks vliegenlampen, horren  voor ramen en deuren nog steeds veel last hebt van deze irritante insecten kunnen wij je helpen 0620436919

Terug

Bel ons