Biologisch

De inzet van biologische bestrijders voorkomt het gebruik van vergif.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_5917-e1644862272749.jpg
Uzi


IPM-Knaagdierbeheersing (Integraded Pest Management) eist met een minimum aan bestrijding, met name, biociden, een maximaal resultaat.
Smits Ongediertebestrijding voldoet hiermee aan de nieuwe eisen t.a.v. de aanpak ratten en muizen. IPM-Rattenbeheersing is ingegaan op 1 januari 2017.(Buiten gebouwen en voedselopslagplaatsen).IPM-Rattenbeheersing gaat in op 1 januari 2023. 

Aangezien ons bedrijf is gecertificeerd, dienen wij ons te conformeren aan de nieuwste regelgeving, het CIK (Certificatieschema IPM-Knaagdierbeheersing)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2183-e1644862304448.jpg
Flokki


Martin Smits heeft op dit onderdeel een skala aan ervaring en beschikt over zowel fretten, polecats en honden. Deze zijn volledig getraind op het bereiken van lastige schuilplaatsen van knaagdieren, maar ook het vangen van knaagdieren.

Habitat Management  = wering, blijft van het grootste belang. Habitat Management voorkomt dat muizen en ratten niet kunnen en/of willen (over)leven op uw locatie. 
Smits Ongediertebestrijding geeft u inzicht wat er kan en moet worden uitgevoerd om te voorkomen dat ratten en muizen weer op uw locatie zich zullen huisvesten. 

Wij werken met een Patterdale en een Heideterrier.
Daarnaast beschikken wij over fretten en European Polecat.

                              

 Terug                                             

Bel ons