Bedrijven

Ongediertebeheersplan

U als ondernemer wordt geconfronteerd met diverse wetten en eisen (HACCP) vanuit de overheid als het gaat om ongedierte. Het ongediertebeheersplan is daar een onderdeel van.
Waarom zou u daar uw kostbare tijd aan willen besteden, terwijl wij al op de hoogte zijn van de wetten en eisen die voor uw bedrijf van toepassing zijn? Wij kunnen u dit werk uit handen nemen.

Preventieve maatregelen

Preventie dat is het belangrijkste. Uw kunt ongedierte natuurlijk gaan bestrijden wanneer er sprake is van een acuut probleem. Maar het is in veel gevallen ook verstandig om een aantal keren per jaar een controle te laten uitvoeren door ons, al dan niet samen met preventieve maatregelen. Wij bieden de service die u van Smits Ongediertebestrijding mag verwachten.

Maatwerk

Sommige klanten kiezen voor een onderhoudscontract, zodat ze zelf niet meer aan eventuele overlast van ongedierte hoeven te denken. Horecabedrijven, instellingen en ook particulieren vinden dit een geruststellende gedachte. We komen graag bij uw langs voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Tijdens de afspraak krijgen wij een goed beeld van uw bedrijf of instelling en kunnen we uw een passend voorstel doen.

Hoe werkt Smits Ongediertebestrijding?

Ten eerste maken we een inventarisatie. Door middel van inspecties wordt er gekeken naar de aard en omvang van het ongedierteprobleem. Vroegtijdige signalering is hierbij van belang, zodat het niet kan uitgroeien tot een oncontroleerbare plaag. Van de uitkomsten maken we een rapport, met daarin adviezen en maatregelen voor de wering en bestrijding van de plaag.
Na overleg beginnen we met wering en bestrijding van de plaag volgens het IPM protocol en wettelijke richtlijnen, om de plaag effectief, snel en veilig aan te pakken. De nazorg bestaat uit een inspectie. Het is mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten met Smits Ongediertebestrijding, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard krijgt u van elk bezoek een uitgebreid rapport.

Smits Ongediertebestrijding kan ook buiten de normale werktijden bij u langs komen. Voor bijvoorbeeld hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden, kunnen wij langskomen wanneer het u schikt. Dan werken we zo dat u en uw gasten onze aanwezigheid niet of nauwelijks bemerkt.

Smits Ongediertebestrijding helpt snel en discreet 0620436919

Bel ons